Izveštaji

Bukulja

0 89
image_pdfimage_print

Nedelja, 25. januar, je bila rezervisana za šetnju Bukuljom i druženje sa članovima istoimenog planinarskog društva iz Aranđelovca! Iz Mladenovca, oko osam sati, kreće nas devetnestoro ( Jeja, Romana, Sneža M, Maja, Sanja, Nata, Vesna, Gaga, Stanka, Zorica, Suzana, Bojana, Dijana, Milisav, Bojan M, Bojan P, Aleksandar, Nikola i Rade), a na samoj Bukulji nam se pridružuje Ivan iz Sopota, kao i devetoro planinara iz PD „Bukulja“ koji su nam bili i domaćini i vodiči.
Staza, na koju krećemo oko pola deset, nije bila previše zahtevna, pa smo mogli da uživamo u šetnji i bajkovitom zimskom pejzažu! Prošli smo kroz nekoliko mesnih zajednica opštine Aranđelovac, prepešačili oko 16 kilometara i savladali visinsku razliku od 830 metara. 
Izlet smo završili u planinarskom domu PD „Bukulja“ gde nam je pripremljeno osveženje (kuvano vino, čaj, kafa , čorbica) i gde smo, uz prijatnu muziku uživo, ručali zajedno sa našim domaćinima! Put Mladenovca smo krenuli oko pola šest!

Related Posts

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi