Pešačenje

16.06.2019. Kanjon reke Gradac

Off 88
Map Unavailable

Datum/Vreme
Datum - 16/06
07:00 - 20:00

Kategorija


Gradac je reka ponornica koja izvire ispod planine Povlen, a posle nekoliko kilometara ponire i ponovo izbija kod sela Bogatića, poviše manastira Ćelije. Odatle do Ćelija,Gradac teče kroz krivudavu klisuru, pravi izvestan luk oko manastira i odlazi prema Valjevu ,gde se uliva u Kolubaru. Kanjon reke Gradac jedan je od najinteresantnijih i najprivlačnijih za pešačenje.

PLAN AKCIJE – U nedelju,16.juna idemo na Gradac. Polazak je u 07h ispred Opštine Mladenovac, doći 15minuta ranije. Ukupna dužina staze je oko 18km i staza je laka, nije zahtevna i pogodna za sve.

ISHRANA – iz ranca

CENA – do 1000din. u zavisnosti od prijavljenog broja učesnika

DOKUMENTA – planinarska knjižica sa plaćenom članarinom za 2019.god.

PRIJAVE – najkasnije do srede 12.juna, na sastancima kluba sredom, ili na tel.0638234802 (organizator Romana Zmurić)

OPREMA: Odeća i obuća prilagođena vremenskim uslovima

NAPOMENA : Organizator zadržava pravo izmene plana, odlaganja ili otkazivanja akcije u slučaju loših vremenskih prilika i nepredviđenih okolnosti. Svi učesnici treba da su dobrog zdravlja, da budu psihofizički spremni na promenu i improvizaciju na terenu. Svi planinari na akciju polaze dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti PSS-a.

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi