Pešačenje, Planinarenje

Akcija iznenadjenja

Off 136
Map Unavailable

Datum/Vreme
Datum - 20/04 - 21/04
06:00 - 22:00

Kategorija


PK Greben želi da proslavi svoj 7. rođendan u najboljem društvu i veselom raspoloženju. April je pravi mesec za iznenađenja i mi ćemo se potruditi da vam priredimo jedno, koje će vam ostati u lepom sećanju! Druženje će biti priređeno na tajnom mestu, vodićemo vas laganom stazom koju svi možete preći, sa usponima od nekoliko stotina metara, dužine nekoliko kilometara. Krećemo 20.aprila, u subotu u 6 h ispred Opštine(to nije tajna!), idemo da uživamo u šetnji, a uveče spremite dobro raspoloženja. Slavimo 7.rođendan!Spavamo planinar skroman domu, ujutru, nakon buđenja, idemo u obilazak nekih zanimljivih i interesantnih mesta i uveče stižemo u Mladenovac u vreme koje sami izaberemo. Pošto je sve tajna, osim vremena polaska i cene, obucite se kao planinari, stavite osmeh na lice, dobro raspoloženja u džep i….. Idemo!!!
Cena je 2500 din(uračunat je prevoz, spavanje, večera u subotu i doručak u nedelju. Ulaznice za neke posete plaćate po želji). Za sve informacije i prijave javiti se Suzani(065 8236952)ili sredom u 20 h, na sastanku. Rok za prijave je do 17.aprila.
Dokumenta: Planinarka knjižica sa plaćenom članarine za 2019.god
Oprema: Odeća i obuća prilagođena vremenskim uslovima u planini.
Napomena: Organizator zadržava pravo izmene plana, odlaganja ili otkazivanja akcije u slučaju loših vremenskih prilika i nepredviđenih okolnosti. Svi učesnici treba da su dobrog zdravlja, da budu psihofizički spremni na promenu i improvizacije na terenu. Svi planinari na akciju polaze dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti PSSa.

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi