Pešačenje, Planinarenje

Vršački Breg – Gudurički vrh (641m.) i izlet u Temišvar

Off 148

Datum/Vreme
Datum - 09/06 - 10/06
06:00 - 20:00

Broj slobodnih mesta
0

Lokacija
Vršačke planine

Kategorija


PLAN AKCIJE
Subota 9. Jun
  -Polazak u 6:00h ispred opštine Mladenovac. Vozimo se za Temišvar uz usputna zaustavljanja za odmor. Dolazak u Temišvar zavisi od čekanja na granici. Obilazak grada uz posete prodavnicama sportske opreme. Popodne polaazimo nazad u Srbiju I stižemo uveče u planinarski dom “Široko bilo” na Vršačkom Bregu. Noćenje.
Nedelja 10. Jun
  -Ustajanje u 7:00h, nakon doručka, polazimo na uspon na Gudurički vrh stazom dužine 20km. Oko 15h krećemo za Mladenovac gde stižemo do 20:00h
ISHRANA :
Hrana iz ranca i doručak u planinarskom domu
OPRAMA :
Standardna planinarska oprema za uslove u planini u ovo doba godine.
SMEŠTAJ :
Jedno noćenje na Vršakom bregu. Doručak uračunat u cenu. Posteljina obezbeđena. Mogućnost spavanja u dvokrevetnim bungalovima uz doplatu od 100din.
DOKUMENTA :
Planinarska kartica sa plaćenom članarinom za 2018, važeći pasoš
CENA :
Oko 2500 dinara.
PRIJAVE :
Isključivo na tel: 0641776253 Miloš, uz obaveznu akontaciju u iznosu od 2000 din. Drugi deo uplate izvršiće se na dan polaska.
NAPOMENA :
Na planinarskim akcijama svako učestvuje na sopstvenu odgovornost i dužan je da se ponaša u skladu sa normama i pravilima ponašanja PSS. Nikada ne ići ispred vodiča i nikada se ne odvajati od grupe. Predviđeni plan i satnica su okvirni i organizator ih, po svojoj proceni, može korigovati u zavisnosti od vremenskih prilika i drugih nepredviđenih okolnosti.

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi