Planinarenje

23.02.2019. Zimski uspon na Trem (1810m.) – Suva planina

Off 82
Map Unavailable

Datum/Vreme
Datum - 23/02
04:30 - 21:45

Broj slobodnih mesta
0

Lokacija
Suva planina

Kategorija


Zimski uspon na Trem je republička akcija koja privlači veliki broj planinara iz cele Srbije. Ove goodine put Suve planine krenućemo u  subotu 23.2. 2019. godine u 4:30. Polazak je  ispred opštine Mladenovac.  Ukoliko nam vreme dozvoli, kombijem ćemo stići sve do Bojaninih voda i na taj način izbeći hodanje asfaltom. Odatle krećemo ka vrhu Suve planine koji se nalazi na 1810 mnv. Od Bojaninih voda do Trema i nazad ima 15 km.

Kada svi siđemo do Bojaninih voda, vraćamo se kombijem u Donju Studenu gde će u Domu kulture biti ručak po ceni od 150 din. Poneti pribor za jelo.

Nakon toga krećemo kući.

Cena: 2400 din, plus 150 din za ručak ko želi (cena rađena na osnovu 15 prijavljenih)

Prijavljivanje najkasnije do 20.02.  na sastanku kluba sredom od 20h, ili telefonom kod organizatora (Miroslav Čolić +381 64 2084538).

Garderobu prilagodite vremenskim uslovima.

Uspon na Trem nije za potcenjivanje, pa dobro razmislite pre nego što krenete: šta poneti od garderobe, hrane…  ali uspon na Trem je neprocenjivo iskustvo i onaj ko jednom ode zna da će se vraćati uvek tom neobičnom vrhu.

Vidimo se na Tremu.

NAPOMENA: Organizator zadržava pravo izmene plana, odlaganja ili otkazivanja akcije u slučaju loših vremenskih prilika i nepredviđenih okolnosti. Svi učesnici treba da su dobrog zdravlja, da budu psihofizički spremni na promenu i improvizaciju na terenu. Svi planinari na akciju polaze dobrovoljno i na sopstvenu odgovornost u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti PSS-a.

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi