Izveštaji

Gledićke planine

0 164
image_pdfimage_print

                   18. put za redom “PSD LJukten” iz Trstenika organizuje “Prolećni dan planinara” na Gledićkim planinama. Naš klub je ovu, sada, Republičku akciju uvrstio u svoj plan akcija za 2014 god. Skoro da se podrazumevalo da ja budem organizator ove akcije, ako se zna, a zna se, da volim Gledićke planine! I evo nas putujemo prema Trsteniku, tačnije prema selu Planinica odakle je planiran polazak na pešačku turu.

          Uz put, zahvaljujući Jovanu iz “PK Bukulja”, saznajem da je promenjeno mesto polaska i za trenutak ovo mi izgleda kao veliki problem, ali do izražaja dolazi naša planinarska snalažljivost i mi u selo Loboder stižemo prvi. I dok pristižu ostali učesnici, a bilo ih je, baš, puno, mi zauzimamo poziciju u prvim redovima. Tu smo svi zajedno: Jela, Romana, Sneža Š., Zaga, Bojana, Stefan Radosavljević, Stefan Nenadović, Nikola, Dejan, Rade i Rača. Staza je konstantno u usponu, od samog početka pa do vrha, do kojeg dolazimo posle dva i po sata hodanja.
Bojana

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi