Izveštaji

Izveštaj sa akcije – Kosmaj (628m.)

0 56
image_pdfimage_print

sdr

Nedelju 29.04.2018.god. članovi PK Greben su iskoristili da prođu i pripreme stazu za predstojeću akciju “Grebenčići 2018”. Grupa od 28 planinara PK Greben i dva planinara iz PD Bukulja je se okupila na Kosmaju u 09:30h. Lepo vreme je bilo na našoj strani I još lepše raspoloženje. U šetnju smo krenuli od fudbalskog terena na vrhu Kosmaja. Napravili smo krug od igrališta, Kasteljana, Spomen kosturnice i vidikovca, manastira Tresija, izvora Orlovac i Spomenika. Na kraju uspešne akcije usledilo je rođedansko slavlje. Proslavli smo i šesti rođendan našeg kluba u društvu srećnih i veselih planinara, uz roštilj i rođendansku tortu!

Nakon slavlja usledile su dodele malih poklona za velike akcije: Dejanu Milojević za uspešno popet Kilimandžaro, Draganu Delić za uspešno popet Mon Blan i Grand Paradizo  I Dejanu Jovanović za uspešno popet Damavand. Sve čestitke i pohvale za naše uspešne planinare !!!!

Do sledeće akcije, podravlja vas Mala Sneža.

Related Posts

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi