Izveštaji

Izveštaj sa akcije – Veliki, srednji i mali Povlen (1347m.)

0 60
image_pdfimage_print
Okuljanjem grupe u 6 h ispred Opštine počelo je naše današnje druženje. Krenuli smo put Povlena, prema Valjevu. Vreme idealno, miran, sunčan dan, sneg visine 40-ak cm. Zaustavljamo se na prevoju Debelo Brdo, 30 km od Valjeva i pešačimo do planinarskog doma. Levo od doma staza vodi uzbrdo kroz šumu do Velikog Povlena (1271 m). Posle kratke pauze i slikanja, nastavljamo ka crkvi koja je posvećena Sv. Stefanu i ispred obližnjeg objekta pravimo pauzu za ručak. Penjemo Mali Povlen (1347 m). Ponovo se družimo sa našim prijateljima iz PK Bukulja (Ljilja Vitetta) i PK Jasenica (Paja, Milan). PK Greben predstavljaju Romana, Sneža Š, Suza, Bugi, Dejan J. i Rača da kucom Diksi.
Uživali smo u lepom, vedrom danu i snegu, prešli 13,1 km i savladali 632 m uspona. U 15h krećemo ka kafanici “Kod Goce” gde pravimo pauzu, okrepljujemo se i nastavljamo put ka Mladenovcu, gde stižemo oko 19 h.

Related Posts

ULOGUJTE SE

Prijavite se za E-mail vesti

Budite u kontaktu sa najnovijim dešavanjima u klubu. Najave akcija, bitna dešavanja, izveštaji sa održanih akcija na vašoj E-mail adresi